Foto: Radio Nova på Facebook
Radionyheter

Radio Nova søker ny daglig leder

Studentradioen i Oslo leter etter en ny sjef  til et ungt, morsomt og kreativt arbeidsmiljø. Er du interessert må du være rask med søknaden. 

Radio Nova, Studentradioen i Oslo, søker ny daglig leder i en 100 % stilling, med overordnet ansvar for økonomi og organisasjonsdrift, og til å legge til rette for frivillig radioproduksjon, går det fram av en stillingsannonse.

Daglig leder rapporterer til styret, og har ansvaret for iverksettelse av vedtatte strategier, kontakt med relevante organisasjoner og økonomistyring. Sammen med ansvarlig redaktør sørger daglig leder for gode rammevilkår for de frivillige, slik at det lages best mulig radio.

Stillingen utlyses som åremål på tre år med mulighet for forlengelse. Arbeidstiden er primært dagtid, men noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. Redaksjonslokalene er på  Chateau Neuf – Det Norske Studentersamfund, på Majorstua i Oslo.

– I tillegg til erfaring med økonomi ønsker vi oss en person med erfaring fra ledelse og gjerne erfaring fra frivillig organisasjonsarbeid. Utover administrativ kompetanse må søker ha evne til å motivere medarbeidere og skape samhold i kanalen, heter det i utlysningen.

Søknadsfristen er satt til 16. februar.

STILLINGSANNONSEN FINNER DU HER

Radio Nova, Studentradioen i Oslo, er Norges eldste og største studentradio, og ble startet opp i 1982 som en etterfølger til Oslostudentenes Radio Club (OSRC), som hadde jobbet med radioteknikk siden 50-tallet.

Kanalen er ikke-kommersiell, og sender 24 timer i døgnet på DAB+ i Oslo og Akershus, samt på www.radionova.no.

Virksomheten baserer seg hovedsakelig på innsatsen til rundt 200 frivillige medarbeidere, men har i tillegg en ansatt daglig leder og fire lønnede verv.

I tillegg til å være radio for hovedstadsområdets 70 000 studenter, er Radio Nova også en viktig kultur- og lokalradio i Oslo-området.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar