Renate Gjerløw Larsen og Tore Halvorsen FOTO: Plakat for konsert for Radio Øst
Radionyheter

Radio Øst feirer 35 år med stor konsert

Radio Øst feirer 35 år og inviterer deg med på stor jubileumskonsert i Råde sentrum i dag, tirsdag 8. oktober kl 19.00

– Vi har vært så heldige å få Tore Halvorsen (kjent fra Ole Ivars) til bygda for å svinge opp med gode dansband-favoritter. Renate Gjerløw Larsen skal også spille på konserten sammen med det flotte Solkoret, forteller Radio Øst.

Konserten finner sted i teltet til Råde parkfestival – like ved rådhuset. Billetter kjøpes i døren eller forhåndsbestilles på tlf 69 29 42 42. Billettpris kr 250.

Konserten skal markere at det i år er 35 år siden Radio Øst hadde sin første sending 1. september 1984.

Parkfestivalen i Råde startet i 2012 og har de siste årene hatt en lang rekke med kjente artister i teltet, som blir satt opp rett utenfor rådhuset. Det blir mulighet for å kjøpe kaffe og kaker en time før konserten, og i teltet blir det bord og krakker så kaffen kan tas med inn.

Det er plass til 300 personer, du kan betale på stedet men vær klar over at det ikke er kortautomat tilgjengelig.

I forbindelse med 35-årsjubileet arrangerer Radio Øst også loppemarked med salg av LPer, CDer og EPer fra sitt store musikkarkiv. Det er også i dag, tirsdag 8. oktober.

– Vi har ikke plass til å ta med oss alt til de nye lokalene, og dessuten så ligger mye av dette digitalt på PCen vår i studio. Vil du eller noen du kjenner sikre seg noen gamle plateinnspillinger, så begynner vi salget kl. 14.00 den 8. oktober. Hjertelig velkommen! (skriver Radio Øst )

Sted: Radio Øst, Everksveien 1, 1640 Råde

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar