Foto: Radio Riks Oslo
Radionyheter

Radio Riks i samarbeid med Vårt Oslo

Nettavisen Vårt Oslo og lokalradioen Radio Riks Oslo har inngått et samarbeid. Det betyr blant annet at det blir nyheter fra Vårt Oslo på radio. 

– Vi ser dette samarbeidet som en god mulighet til å få ut lokalnyheter og skape mer blest om avisen vår, sier Vårt Oslo-redaktør Vegard Velle i en pressemelding.

Hensikten er å styrke avisen, som har vært en av få Oslo-orienterte medier, inntil Amedia lanserte sin nye satsing Avisa Oslo og Aftenposten varslet større fokus på Oslo.

– Vi styrker utvilsomt Oslo-dekningen vår gjennom dette samarbeidet, sier ansvarlig redaktør Knut Jeppsson i Radio Riks Oslo, ifølge Journalisten.

– Vi ønsker også å utvikle samarbeidet ytterligere både redaksjonelt, på annonsesiden og i markedsføring, sier Jeppson videre.

Radio Riks Oslo er en av få lokalradioer som fortsatt sender på FM i Oslo. De sender 22 timer i døgnet på FM 101,1.

Ettersom kommersiell lokalradio på FM er forbudt i storbyene er Radio Riks Oslo registrert som en nisjeradio med store begrensninger på potensiell reklameomsetning. De aller fleste medarbeiderne jobber som ubetalte frivillige.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar