Hjemmesiden til Radio Riks
Radionyheter

Radio Riks legges ned

Fagbevegelsen LO vil ikke lenger satse på lokalradio og legger ned Radio Riks. Årsaken er dårlig økonomi.

Radio Riks har samarbeidet med en rekke lokalradioer i Norge med blant annet programproduksjon og intervjuer relatert til fagbevegelsen. Nå er det slutt:

– Vi ønsker med dette å informere om at årsmøtet 2018 i Radio Riks har vedtatt å nedlegge organisasjonen for godt. Det er ikke mulig å opprettholde aktiviteten i organisasjonen uten økonomiske midler.

Det skriver avtroppende styreleder Trond Erik Thorvaldsen i et brev som er sendt ut til medlemsradioer og andre involverte i Radio Riks

– Med dette årsmøtevedtaket går et mangeårig og stolt radiofaglig felleskap over i historien. På vegne av det avtroppende styret vil jeg takke dere alle for god innsats og godt faglig fellesskap i Radio Riks gjennom årenes løp, skriver Thorvaldsen videre.

Han påpeker at det ikke er slutt for formidling av temaet fagbevegelse. Veien går videre med en rask utvikling av nye medier og metoder på å nå lytterne der ute, mener han.

– Vi oppfordrer alle våre medlemsradioer til fortsatt å være aktive ovenfor forbund og øvrig fagbevegelse både lokalt og regionalt. Viktigheten av fokus på faglig politisk arbeid må fortsatt stå høyt i tiden som kommer – og vi ønsker dere alle lykke til videre med det viktige radioarbeidet i tiden som kommer, skriver Thorvaldsen

I tillegg vil Radio Riks Oslo opprettholde sin virksomhet videre på selvstendig basis.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar