Radionyheter

Radio Rjukan blir ikke kvitt pengene

Radio Rjukan har fått et lukusproblem. Jackpoten på radiobingoen, som kalles Røvern, har nå ligget så lenge at lokalradioen setter inn ekstra tiltak for at den skal gå denne uka. 

Hver uke opparbeides det en jackpot på radiobingo. På Radio Rjukan kalles det en Røver og den kan bli på 70 000 kroner. Den utløses av et røvertall, som må være med når noen får bingo.

Så lenge potten bygges opp er det et røvertall, men hvis Røvern blir liggende på topp i flere uker økes etterhvet antall røvertall og muligheten for jackpoten går øker for hvert tall.

I forrige uke hadde Røvern ligget så lenge at man hadde hatt hele 5 røvertall 5 uker på rad. Likevel gikk ikke jackpoten og nå setter Radio Rjukan inn ekstra tiltak.

Det betyr at antallet Røvertall nesten dobles til 9, det vil si at de er alle tall som slutter på 3 og de kan gå på alle spill.

–  Neste uke er det hele 9 røvertall og røver på 70.000 kr. Røvertallene er 3-13-23-33-43-53-63-73-83 og er med på 3 rekker på de 4 første spillene, opplyser Radio Rjukan på sine hjemmesider.

– Dette er første gang vi har ni røvertall, forteller en av bingogeneralene Jan Roger Næset til Lokalradio.no. Han har vært med i 30 år og har aldri før opplevd at Røvern har blitt liggende så lenge.

– Det var en gang vi hadde en uke på 5 røvertall og så gikk Røvern uka etter på 6 tall, forteller han, og gleder seg til å gi bort pengene.

Omsetningen på radiobingoen har også vært god i de siste ukene, noe som ganske sikkert skyldes at det statistisk sett er svært god sjanse for å vinne jackpoten.

Nå tror Næset at det blir fort utsolgt for bingobonger i utsalgsstedene i Tinn denne uka:

– Det eneste rådet vi kan gi da er å handle tidlig, og gå til neste forhandler dersom det er tomt et sted. Vi prøver å få fylt opp i alle fall på steder på Rjukan hvis det går tomt, men vi har bare et visst antall bonger også, så ikke drøy for lenge!

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar