Frode Stian Andersen i studio. Foto: Radio Telemark
Radionyheter

Radio Telemark er konkurs

Det er ikke lenger noe håp om at lokalradioen i Notodden og Bø, Radio Telemark, skal komme på lufta igjen. Selskapet bak ble slått konkurs i går. 

Det er allerede noen uker siden Radio Telemark sluttet å sende, men daglig leder Frode Andersen håpet da å finne en løsning slik at driften kunne fortsette. Nå er følgende melding lagt ut på radioens Facebook-sider:

– I dag 26 januar 2016 ble Radio Telemarks driftselskap Radioselskapet AS slått konkurs i skifteretten, det betyr at det ikke er håp for å få Radio Telemark opp igjen på luften.

Det var mange som ville støtte oss med penger, innsamlingen ville gitt oss 68.150,- men dette er dessverre for lite for å unngå fremtidige problemer og oppmøter i skifteretten.

Siden jeg startet opp med Radio Notodden 3. mars 2012 og frem til i dag har radio vært en stor del av min hverdag, det har gitt meg mange hyggelige stunder på luften, mye besøk i studio og mange festival arrangementer. Det er en veldig kjedelig dag for oss å måtte innse at det ikke blir noe mer radio, men dessverre er det ikke økonomi til å gå videre.

Jeg vil takke alle lyttere som har fulgt oss igjennom disse årene, jeg vil takke bedriftene Joker Meaksmoen og Pizzabakeren Notodden for fantastisk støtte i 5 år!

Jeg vil takke alle tidligere ansatte og frivillige medarbeidere som har hjulpet til med å holde liv i radioen:

Ann Kristin Brandt, Arne Skogen, Jane Monica Norenes, Knut Magnus, Stian Anderson Kaasa, Jeanette Slåbakk.

Jeg er utrolig glad for alle menneskene jeg har blitt kjent med både i studio og innringere på lufta.

Jeg er ydmyk og stolt over hva vi har fått til. Tusen takk til dere alle sammen!

Frode Stian Andersen
Tidligere ansvarlig redaktør
Radio Telemark

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

1 kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar

  • Hadde vært interessant med mer opplysninger her. Var det innføring av DAB og tap av lyttere som var årsaken til konkursen? Tono? Gramo? Skatt? Det er flere lokalradioer som har lagt ned de siste årene og jeg har ofte undret meg over årsaken uten at det har kommet frem i nyheten dessverre.