Fra innspilling av podkast med NAV. Foto: Radio Toten
Radionyheter

Radio Toten hjelper med personlig økonomi

Radio Toten er en av mange lokalradioer som har kastet seg over podkast. I samarbeid med det lokale NAV-kontoret har de laget podkast om personlig økonomi. 

– Vi ønsker å formidle kunnskap til innbyggerne i kommunen, sier NAV-sjef i Østre Toten, Ørjan Gangnes.

– Enkelte har utfordringer med økonomien grunnet effekten av covid-19… og vil slite med økonomien fremover. Derfor er det helt essensiellt at vi sprer kunnskap om dette, sier Gangnes til Toten Blad.

Det er Radio Toten som står for den tekniske løsningen på podkasten, som også blir video. Podkast-serien sendes også lokalradioen hver onsdag før jul og første episode ble sendt 21. oktober.

Alexander Bryntesen forteller at Radio Toten nølte ikke da  muligheten bød seg for å bli med på prosjektet.

– Vi prøver å være moderne, sier Bryntesen og påpeker at det også skal lage en video-versjon av podkasten.

– Det er første gang vi gjør noe på den måten og det synes jeg er gøy, sier Bryntesen til Totens Blad.

NAV i Toten er de første som lager en podkast innenfor personlig øknomi og rådgiving i Norge. Ingen andre NAV-kontor har laget noe lignende.

Programmet blir lagt ut som podcast på Spotify, som video på kommunens nettsider i tillegg til at det skal sendes på radioen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar