Radionyheter

Radio Toten søker etter reklameselger

Radio Toten er en av mange lokalradioer som satser etter at NRK har slått av sine FM-signaler. Nå lyser lokalradioen i Oppland ut en stilling som reklameselger.  Det ønsker seg også flere frivillige medarbeidere. 

Radio Toten er som navnet tilsier en lokalradio på Toten. Radiostasjonen har konsesjon for både Østre og Vestre Toten kommuner og har en anslått lytterpotensiale på 50 000 mennesker.

Dette er en foreningsradio som eies av rundt 90 lokale lag og foreninger. Det er i dag 1 fast ansatt og 10 frivillige medarbeidere som klarer å fylle 18 timer i døgnet.

Nå vil radio øke sine inntekter og sikre fremtidig drift ved å søke etter en reklameselger. Lokalradioen ønsker også å komme i kontakt med flere frivillige medarbeidere.

Stillingen som reklameselger har søknadsfrist 19. mai og aktuelle kandidater bes ta kontakt med redaktør Jan Erik Sandmo på tlf 932 07 953 eller janeriksandmo@gmail.com

Radio Toten er ute etter en selvstendig selger, som er offensiv, utadvendt og uredd, og som gjerne har erfaring fra salg og markedsføring. De tilbyr provisjonsbasert lønn med gode inntjeningsmuligheter.

Har du lyst til å lage programmer på Radio Toten bør du også ta kontakt med redaktøren. De er ute etter både reportere og programledere.

HER KAN DU LESE MER

Radio Toten er en av mange lokalradioer som blir alene på FM når rikskanalene fullfører sin slukking. NRK forsvant fra FM i Oppland i forrige uke, mens P4 og Radio Norge forsvinner fra FM i Radio Totens område i juni. Etter det blir det bare lokalradio å høre på, særlig for mange bileiere uten DAB.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar