Foto: Radio Trøndelag
Radionyheter

Radio Trøndelag introduserer en feriepengepott

RADIO Trøndelag slår på stortromma foran ferien, med en egen feriepengepott på Radiobingoen. Lokalradioen i Midt-Norge varsler også satsing på sommerradio. 

– Vi introduserer en FERIEPENGEPOTT med en 50/50 sjanse for at potten går på den siste 3-rekkeren under førstkommende tirsdags RADIOBINGO på RADIO Trøndelag. Det forteller Thomas Küverling, som er daglig leder.

FERIEPENGEPOTTEN er på kr. 20.000,- og kommer selvsagt i tillegg til ordinær premie.

– Vi har lyst til å dele ut litt ekstra penger nå før ferien og kom på at dette er en morsom måte å gjøre det på sier Küverling.

– For at vinnersjansene skal være ekstra store har vi gjort ALLE PARTALL til lykketall på 3-rekkeren i spill 5.

– Det er nok helt på sin plass å si at ALDRI HAR VINNERSJANSENE PÅ RADIOBINGO VÆRT STØRRE skriver Küverling i en pressemelding. Lokalradio.no kan ikke gi en uavhengig bekreftelse på akkurat det, men det er ingen tvil om at vinnersjansene er gode.

Den ordinære lykkepotten er på 100 000 kroner. Lykkepotten er det mulig å vinne hver uke og selvsagt også denne uka. Det opprinnelige lykketallet er 75.

Radio Trøndelag varsler at de kommer også til å satse på sommer-radio i år og lover å komme med flere overraskelser og mer informasjon de kommende ukene.

– Nå, når de fleste tar ferie i Norge, ønsker vi å by på koselig underholdning, om det er på hytta i fjellene, på campingplasser eller hjemme i hagen og på verandaen, sier Küverling.

Til lokalradioene: Vi i lokalradio.no tar gjerne imot nyheter om radiobingo og også om hva lokalradioen gjør om sommeren. Send litt informasjon og et bilde til redaksjonen på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar