Dekning: Grafikk: Radio Trøndelag
Radionyheter

Radio Trøndelag nå også på FM på Hitra

Nå blir det radiobingo og mye mer også på Hitra. Radio Trøndelag satser på FM og har endelig fått opp en sender på øya. 

–  Etter en lang prosess med forsinkelser i levering på grunn av korona, er senderen på Hitra nå endelig aktiv og sender på frekvens 107,5 MHz. Det forteller daglig leder Thomas Küverling i Radio Trøndelag.

Det betyr også at dekningen utvides for lokalradioen, som dekker store deler av Trøndelag på FM og enda mer av fylket ved hjelp av DAB. En av årsakene til at lokalradioene har råd til å utvide sin dekning er stor oppslutning om den lokale radiobingoen:

– Overraskende for mange, er det utrolig mange unge voksne som spiller radiobingo. Det sier redaktør Johannes Aarmo.

– Tirsdagskveldene byr på store pengepremier, men kanskje viktigere; en ukentlig hyggelig sosial sammenkomst, sier Aarmo.

Radio Trøndelag har hatt en eventyrlig utvikling de siste årene og kan vise til gode lyttertall.

– Med fokus på regionalt og lokalt innhold har radiostasjonen utviklet seg til Norges fjerde største lokalradio, forteller Küverling.

–  Med attraktive programmer som for eksempel – «Frokostfesten», «Lunsjradio» eller «TrønderRush» tilbyr vi masse god underholdning og nyhetssaker, forklarer Aarmo.

Radio Trøndelag har en solid base av frivillige og er åpen for flere medarbeidere. Nå søker de spesielt etter de som bor på Hitra og ønsker å drive med radio.

 

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.