Thomas Küverling i Radio Trøndelag Foto: Privat
Radionyheter

Radio Trøndelag utvider til Helgeland

Lokalradioen som dekker store deler av Midt-Norge har også fått konsesjon i nabofylket. 

Medietilsynet har tildelt Budstikka Media Trøndelag SA konsesjon til drift av analog nisjeradio på FM i de tre kommunene Brønnøy, Sømna og Bindal.

Det betyr at Radio Trøndelag nå gå over fylkesgrensen til Nordland og Helgeland og det stopper ikke der.

Daglig leder Thomas Küverling forteller til BAnett at radiostasjonen har søkt og fått konsesjon flere steder i Nord-Norge for å samarbeide tettere med Radio Nord Norge.

– De har gitt oss anledning til å sende på sitt nett. Vi har startet et samarbeid, og så ser vi hvordan det utvikler seg. Her er det uante muligheter for en overregional nyhetssending, til sammen dekker vi halve landet. Foreløpig sender vi vår radiobingo på tirsdager på deres nett, sier han til BAnett. 

Radio Trøndelag er en av Norges største lokalradioer med  konsesjon i 24 kommuner i Trøndelag. Lokalradioen har litt over 100 medarbeidere fordelt på 4 kontorer. De kan høres på FM i store deler av Trøndelag og  ved hjelp av DAB i resten av fylket, samt på internett.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar