Foto: Radio Trondheim
Radionyheter

Radio Trondheim med ny tro på fremtiden

I forrige uke ble det klart at Radio Trondheim er reddet fra konkurs. Nå går lokalradioen 2018 i møte med nye programmer og ny fremtidstro. 

Styret i selskapet vedtok nylig en tiltakspakke som gjør at de i siste sekund unngikk konkurs. Denne pakken innebærer å omgjøre gjeld til aksjekapital og å gå i dialog med en av de store kreditorene. Samtidig ble Erik Arnøy som har vært med i radioen siden starten, tilsatt som ny daglig leder.

–  Med de tiltakspakker som vi nå har vedtatt og den enorme innsatsen som er lagt ned for å innhente nye annonsører på årsbasis, så er vi i utgangspunktet bedre skodd enn noen gang, sier Arnøy til lokalradio.no.

– Med gode avtaler hos kreditorer som har tro på at Radio Trondheim er kommet for å bli og stadig voksende lyttermasse så har vi stor tro på at vi skal kunne fortsette å lage lokalradio for Trondheim i lang, lang tid fremover, sier den nye lederen.

Nå i desember flytter Radio Trondheim, samtidig er det inngått et samarbeid med Trondheim Symfoniorkester.

Lokalradioen har i hele 2017 kringkastet alle RBK`s hjemmekamper fra Lerkendal, og dette er noe vi også ønsker å gjøre i 2018. I tillegg til dette jobbes det også med dekning av andre sportsarrangementer i Trondheim og omegn.

– Vi har jo så mange flotte lag på høyere nivå i både Ranheim Fotball, Kolstad og Byåsen Håndball og mange flere, forteller Arnøy, og har flere nye prosjekter å fortelle om:

– I 2018 vil det komme et nytt sex- og samlivsprogram ved navn “Putefaktor”, Klaus Sonstad og Berit Nordstrand har noe nytt på gang og vår kjære redaktør Baard Danielsen fortsetter selvfølgelig sitt vanedannende Go`morgen-show, forteller han.

Han avslører også at Radio Trondheim i tillegg til ordinær radio også vil jobbe videre med podcast-produksjon.

Vi går mot et nytt år med mange nye muligheter, og vi gleder oss hemningsløst til radioåret 2018!, avslutter Arnøy.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar