Daglig leder Tom Weum (til venstre) og ansvarlig redaktør, Runar Kvant i Radio Vest (Foto Radio Vest)
Radionyheter

Radio Vest innstiller driften

Med virkning fra klokken 12 i dag torsdag, innstiller Radio Vest driften av radiostasjonen. Det er kanalen selv som melder dette til sine lyttere på Facebook.

– Kjære fantastiske Radio Vest lytter! Fra nå kl 12 i dag så innstiller vi driften av Radio Vest. Det er ikke lett å starte en helt ny radiostasjon i en så utfordrende tid. Vi har kost oss på luften fra dag 1 – og håper du har satt pris på vår radiokanal, men nå er det slutt, skriver daglig leder Tom Weum og ansvarlig redaktør Runar Kvant i et innlegg på stasjonens Facebook-side.

De avslutter innlegget med en oppfordring om å støtte lokalt næringsliv og lokale medier.

– Vi har oppfordret til å handle lokalt og bruke lokale tilbud DER DU ER! Vi heier på andre lokale medier og radioer på Vestlandet som 5000 Bergen Radio, Radio102 og JærRadioen. Støtt opp om lokale folk! Abonnér og annonsér. Tusen takk for nå.

Radio Vest gikk på luften første gang 1. november 2019. I følge pressemeldingen som fulgte i kjølvannet av lanseringen, skulle Radio Vest være ny storsatsning på lokalradio for Stavanger-regionen. Radioen har sendt på DAB i Riksblokk 2 og på nett.

LES OGSÅ: Varsler oppstart av Radio Vest

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.