Sjåfører spiller radiobingo. Foto: Radio Nordkapp
Radionyheter

Radiobingo har gjort sommeren morsom

Radiobingo er en helårsaktivitet over hele landet og for alle slags mennesker. Buss-sjåfører i Nord-Norge spiller radiobingo, bortsett fra når de kjører buss!

Bussjåfører som har sommerjobb i Nordkapp har funnet seg en hobby, nemlig radiobingo i Radio Nordkapp og Radio Porsanger.

På mandager og onsdager samles sjåfører på Lions-huset i Storbukt, med bingoblokker. Personer fra hele Norge med sommerjobb som sjåfør i Nordkapp, har funnet én interesse som er felles for alle.

–Vi spiller radiobingo på dagene der vi ikke har jobb. Det er utrolig artig, sosialt og spennende, sier Wenche Omdahl til Radio Nordkapp.

Gevinster har det også blitt på gjengen, men drømmen om lykketallpotten lever videre.

Radio Nordkapp er bare en av mange lokalradioer i Norge som gleder sin lokale lytterskare med ukentlig bingo. I tillegg til at lytterne kan vinne titusenvis av kroner gir det også et fint bidrag til driften av radioen.

Tillatelse til å spille radiobingo gis årlig av Lotteritilsynet og nylig kunne Radio Nordkapp, som mange andre lokalradioer, opplyse at ny tillatelse er mottatt:

“Radio Nordkapp har fått tillatelse fra Lotteri- og stiftelsestilsynet til å arrangere radiobingo i 2019.

Selv om radiostasjonen har lokalradiokonsesjon fram til 2021, så må man søke om tillatelse til radiobingo hvert år.

Radiobingo har vært radioens hovedinntektskilde siden 1987.

Det er også sendt ut nye forskrifter ut på høring, der det blant annet er foreslått å øke lykketallet til 100 000 kroner.

Radiobingo i Norge omsetter for om lag 54 millioner i året, mens bingohaller omsetter for flere milliarder i året.”, skriver Radio Nordkapp på sine hjemmesider

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar