Radiokameratene PRESSEFOTO
Radionyheter

Radiobingo + kino = sant

En film om lokalradio går i disse dager på kino over hele landet. I Oppdal bestemte Radio E6 seg for å gjøre noe spesiellt ut av forestillingen, i kveld. 

Det er filmen “Radiokameratene” det er snakk om, en feel good film basert på virkelige hendelser i Bygderadio Vest.

– Vi elsker jo å finne på sprell på kino, og da jeg så filmen «Radiokameratane» tenkte jeg at her må det gå an å få til noe artig, sier kinosjef Morten Haagensen til Radio E6.

– Det er en norsk bygdefilm om å drive nærradio i en dab-hverdag, og hvordan er det å overleve på annonse og bingoinntekter på FM-båndet, forteller Haagensen.

Han tok kontakt med Oppdals egen nærradio, Radio E6, for å sjekke om de kunne gjøre noe sammen rundt visningen av dokumentaren.

– Siden de har bingo i dokumentaren så bestemte vi oss for å flytte studio til kulturhuset og kjøre bingo derifra, forteller bingovert Gina Hindseth til Mediehuset Opp, som eier Radio E6.

Det hele skjer i kveld, torsdag 22. oktober og det blir smitteverntiltak på grunn av koronapandemien:

– Vi har tenkt på avstand, og viser filmen i storsalen klokka 18, der det er god plass. Etter filmen blir det en liten pause frem til bingoen starter kl. 20 i foajeen.Her er det også mulig å kjøpe en kombibillett som inneholder både kinobillett og bingoblokk, forteller Haagensen.

Gina Hindseth håper å se en del av de trofaste bingospillerne også.

– Som bingovert kjenner jeg jo stemmene til mange, det hadde vært trivelig å fått fjes på noen av dem, sier hun til opp.no.

LES HELE SAKEN PÅ OPP.NO

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar