Radionyheter

Radiobingo-krig i Trøndelag

Nea Radio lover å øke premiepotten etter at det ble kjent at Radio Trøndelag er lokalradioen som gir ut mest premier.

Ifølge ferske tall er det Radio Trøndelag som har gitt ut mest i premier på radiobingo i Norge de siste to årene. Dette har blant annet sammenheng med at jackpoten ( lykkepotten ) har gått ut flere ganger.

Nea Radio, som også sender radiobingo i Trøndelag, innrømmer at Radio Trøndelag ligger et like hakk foran slik det er nå, men lover å øke premiene snart for å bli bedre på premieutdeling enn sin kollega.

Man kan si at de to radioene konkurrerer, ettersom de delvis sender i samme område, men i utgangspunktet har de to lokalradioene konsesjon for FM i forskjellige deler av fylket. Men, med utbyggingen av DAB har Nea Radio fått vesentlige større dekning enn tidligere.

Nea Radio benytter seg av de nye og utvide reglene for maksgevinst etter at  kulturdepartementet har endret forskriftene. De nye reglene er gjeldene fra januar i år.

– Vi er stolte av å kunne presentere muligheten for å kunne vinne hele kroner 100 000 hver eneste tirsdag, sier Bingosjef og daglig leder Stian Elverum. Han lover ut høyere beløp også på de ordinære premiene, i løpet av kort tid.

Nea Radio har nesten 60 000 lyttere i Trøndelag i uka, det utgjør omtrent like mange lyttere som NRKp3, NRK p1+, Samt Radio Norge og P4

– Vi er utrolig stolte over at vi står så sterkt i det store Trøndelag, etter bare to år i eteren i dette området.

– Radiobingo er sosialt og spennende, samler folk hver tirsdag Røros og  Nord-Østerdalen til Steinkjer i Nord, både på DAB og Fm, sier Elverum som lover mange spennende omganger med bingo i tiden som kommer.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar