Mingling under Radiodager i 2015
Radionyheter

Radiodager utlyser stipend for unge radioentusiaster

Er du under 30 år og vil høre noen av landets beste radiofolk dele sine tips? Nå deler Radiodager ut fem stipender til unge radioentusiaster som vil lære mer på Radiodager 2016.

Hvert år arrangeres Radiodager – to dager fylt med inspirerende foredrag og workshops. Hit kommer ledere, journalister, programledere og teknikere fra hele radionorge, for å utveksle kompetanse og bygge nettverk.

– Vi ser at interessen for Radiodager også er stor blant unge mennesker, som ikke har en stor stasjon i ryggen, som kan støtte deltakelsen på Radiodager. Mange av disse radioentusiastene representerer fremtiden i norsk radio, og vi ønsker derfor å gi noen av dem mulighet til å delta på Radiodager, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Det vil bli delt ut fem stipender som dekker inngang på Radiodager og deltakelse på Prix Radio-festen, den norske radiobransjens Oscar-utdeling.

– På Prix radio samles den norske bransjen for å feire seg selv, og premiere det beste som har blitt sendt på radio det siste året. Her gjøres det mye networking, og festen er en fin anledning til å få flere kontakter i bransjen, sier Janssen.

Radiodager arrangeres 15. og 16. september 2016. For å søke på stipendet må du være født 1. april 1986 eller senere. Du må også sende en søknad til radiodagernorge@gmail.com innen 25. august Legg ved hvorfor akkurat du bør få muligheten til å delta på Radiodager og hva det vil bety for deg å kunne delta.

Foreningen Radiodager er etablert som en frittstående, selvstendig enhet med NRK, P4Bauer Media og Norsk Lokalradioforbund som eiere.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar