Foto: Radio Sunnmøre
Radionyheter

Radiomesse ble suksess

Den årlige radiomessen i regi av Radio Sunnmøre ble en stor suksess. Det var smekkfullt med folk og ga et rekordresultat. 

Det var lørdag 2. november at Radio Sunnmøre arrangerte sin årlige radiomesse på Ålesund folkehøyskole. Messa er til inntekt for driften av lokalradioen:

– Det er både rørande og svært inspirerande å vere tilsett i Radio Sunnmøre, når ein kjenner støtta frå lyttarane på denne måten. Det var full hall frå vi opna dørene til vi stengde, og både stemninga på dagen og resultatet etter messa er berre heilt fantastisk, sier dagleg leiar i Radio Sunnmøre, Ragnhild Kristine Vartdal Espelund.

Det kom så mye folk på messa at det var vanskelig å få tak i en parkeringsplass og inne i hallen måtte arrangøren sette opp flere stoler. Utfra antallet kopper som ble brukt har det trolig vært 400 mennesker innom i løpet av dagen.

Det ble et rekordresultat på 160 000 kroner. Alt av matvarer og lodd forsvant i løpet av messa.

– Tusen hjarteleg takk til alle som har lagt ned fleire frivillege arbeidstimar for at også denne messa vart ein suksess, og takk til alle som har bidrege med gevinstar, og ikkje minst alle som var med på dagen og gjorde det gjennomførbart. Tusen takk til alle som kom, sier daglig leder.

Kilde: Radio Sunnmøre

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar