Fra Radiomessa til Radio Sunnmøre, november 2018 Foto: Radio Sunnmøre
Radionyheter

Radiomesse samlet inn 150 000 kroner

Den kristne lokalradioen Radio Sunnmøre er populær hos sine lyttere. En radiomesse sist helg skaffet nesten 150 000 kroner i inntekter til radiodriften. 

Det ble faktisk ny rekord under årets radiomesse i Borghallen lørdag. Hele 146 000 kroner kom inn, viser foreløpige tall.

-Dette er heilt fantastisk og svært oppmuntrande for vidare drift av Radio Sunnmøre, sier en svært fornøyd daglig leder, Ragnhild Kristine Vartdal Espelund.

Det meldes om kjempegod stemning og fullt hus hele dagen. Lefsene forsvant etter ti minutter, og både loddsalg og matsalget gikk unna.

Nær 90 frivillige har vært med og bidratt for å få til denne radiomessa, noe som er svært unikt, sier den daglige lederen i en pressemelding:

-Det som er så fantastisk med Radio Sunnmøre, er at radioarbeidet bind saman folk uavhengig av organisasjon eller menighetstilknytning. Det kjem folk på messa som er glade i radioen, og dei som bidreg til messa er frivillige som brenn for dette arbeidet. Dette set vi umåteleg stor pris på, sier Espelund.

Lefser, julekaker, håndarbeid og hummer var noen av trekkplastrene i år. I tillegg var det messeåpning med flott sang av Giske barnekor og avslutning med Rune Ludvigsen, KorHerrleg og ord til ettertanke av Arild Ove Halås.

-Tusen takk til alle som har bidrege for å få dette til, avslutter daglig leder.

I 2015 skiftet Radio Sentrum i Ålesund navn til Radio Sunnmøre, etter 30 år på lufta. Lokalradioen er eid av Sunnmøre Indremisjon og dekker aktuelt og livsnært stoff fra misjon, bistand og kirke på Sunnmøre.

I den samme byen finner man også den kommersielle lokalradioen Radio Ålesund

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar