Spolebåndspiller Foto: Radio Toten
Radionyheter

Radiominner fra Radio Toten

Lokalradioen Radio Toten tar sin egen historie seriøst og fortsetter med programserien Radiominner.

Det har vært lokalradio på Toten i over 30 år og det markerer Radio Toten. Nylig ble Radiominner 55 presentert og du kan høre på det via internett.

– Radiominner – I over 30 år har lokalradioen gitt deg innslag, reportasjer og god underholdning. I denne programserien gir vi deg et tilbakeblikk på en svunnen tid, heter det i omtalen av programserien.

Radiominner 55 er presentert av Odd Arild Larsen og tilbyr altså et dypdykk i arkivene til lokalradioen.

– Her settes det sammen reportasjer og innslag som er laget fra 80 tallet og fram til i dag. Det er et populært program, forteller Jan Erik Sandmo til lokalradio.no.

HØR DET SELV VIA DENNE LINKEN

Radio Toten, Hans Storeide og Rodny Kaastad. Foto: Radio Toten

 

Radio Toten lever i beste velgående og sender daglig blant annet Totenmagasinet og God morgen Toten, i tillegg til mange forskjellige spesialprogram som Country med Stetson og Boots med Rodny Kaasta Svingom og Go’fot. Gammaldæns med Trond Lønstad og Bluestrain med Jan Christian Nordahl. Hans C. Storeide, til venstre på bildet over, står bak programmet «Timen er Hans»

Radio Toten er en lokalradio for Vestre- og Østre Toten Kommune.

De beskriver seg selv som en tradisjonell lokalradio som fremmer lokale interesser. Med nyheter fra distriktet aktuelle innslag og reportasjer om hendelser i nærmiljøet,  i tilegg til programmer som engasjerer lyttere og musikk fra våre lokale artister.

Frekvensene til Radio Toten

Raufoss sentrum: FM 90,7 MHz
Raufoss og omegn: FM 104,8 MHz
Bøverbru og Reinsvoll: FM 106,1 MHz
Skreia, Lena og Kolbu: FM 104,4 MHz
Kapp og Nordlia: FM 99,6 MHz

Du kan også høre Radio Toten på webradio

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar