Radioplayer mai 2020
Radionyheter

Radioplayer er pusset opp

Radioplayer er en app som samler norske radiostasjoner, både riksradio og lokalradio. Det er nå dusinvis av lokale radiostasjoner tilgjengelig på Radioplayer, som har fått nytt utseende. 

– Våre apper har fått et nytt brukergrensesnitt – noe som gjør det lettere å finne radiokanaler og podkaster. Slik beskriver Radioplayer selv forandringen.

På fanen til venstre på forsiden av appen navigerer du blant alle direkte radiokanaler. Her finner du nå en ny spinnbar karusell som setter dine favorittkanaler foran og i sentrum av appen.

På fane nummer to finner du kringkasternes podkaster. Her har vi gjort det enklere å finne og følge de programmene du liker. Bla gjennom kategorier, se hva som er nytt, og abonner på en podkast for å motta varsler når nye episoder slippes.

På den siste fanen i appen finner du søk. Her kan du søke på alt innhold, kanaler, programmer eller podkaster, samt navigere raskt i en A – Å liste mellom alle kanalene.

«Easy mode» (finnes nede til høyre på spillelinjen), gjør dine favorittstasjoner tilgjengelig på en enkel og trygg måte når du har hendene fulle. Bilister kan dessuten glede seg over forbedringer av Apple Car Play, Android Auto, pluss enkel stemmekontroll (spill, stopp, neste, osv.).

Radioplayer-appen er gratis for alle, krever ingen innlogging og er nå tilgjengelig i App Store og Google Play.

Lokalradio som ønsker å være med på Radioplayer kan kontakte selskapet direkte eller ta kontakt med Norsk lokalradioforbund.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar