Flammesnakk på radiOrakel Foto: radiOrakel
Radionyheter

RadiOrakel inviterer til høstferiekurs

RadiOrakel vil gjerne ha flere medarbeidere og inviterer denne uka til høstferiekurs for ungdom. En av de som kommer er Amina Bile fra Skamløse Jenter

Kurset holdes på ungdomsklubben Ung Metro i Trikkestallen på Torshov, i samarbeid mellom Bydel Sagene og RadiOrakel.

Vil du være med må du kjappe deg, for kurset starter i dag, tirsdag 2. oktober, og går til og med torsdag 4. oktober, fra klokken 12 til 16/17.

En ekstra godbit for de som blir med er at i dag kommer samfunnsdebattant, feminist og 4. stortingskandidat for Telemark SV, Amina Bile (19) til kurset.

Bile startet, sammen med Sofia Nesrine Srour og Nancy Herz, bevegelsen som i media blir kalt «De skamløse jentene«, og som for alvor satte negativ sosial kontroll i minoritetsmiljøer på agendaen. For sitt arbeid har de blant annet mottatt Skamløsprisen (2016) og Fritt Ords Honnør (2017), skriver Sagene Avis.

Det Skal fortsatt være ledige plasser på kurset og de som er interessert kan sende en melding til redaktor@radiorakel.no

Kurset beskrives slik:

Det er et kurs for ungdom som har lyst til å uttrykke seg i samfunnet. Radio eller podcast er en veldig direkte og oppnåelig form for kommunikasjon, der man kommer tett på lytteren. Samtidig er det lydbaserte mediet veldig inklusivt.

radiOrakel er verdens eldste kvinneradio, og har siden 1982 produsert eksperimentell journalistikk, nyskapende komikk og gravende hørespill; alt med en skeiv vinkling som har gjort sendingene til en enestående radioopplevelse. Det er i hvert fall slik de presenter seg selv.

radiOrakels målsetning er å utdanne kvinner innen radiojournalistikk og lydteknikk, og skal til enhver tid ha minimum 2/3 kvinnelige medlemmer.

I 2018 mottar radiOrakel støtte fra Medietilsynet, Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Fritt Ord, Sparebankstiftelsen og Kulturrådet.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar