Geir Friberg er daglig leder i Radio Grenland
Radionyheter

Radiosjef fikk en dramatisk sommer

Mangeårig sjef for Radio Grenland, Geir Friberg, har ligget på sykehus i flere uker etter akutt sykdom under en ferietur på Vestlandet. Men, han er på bedringens vei. 

Siden 12. juli har Friberg ligget på sykehus med forgiftning, som resulterte i nyresvikt, melder lokalavisa TA. Han var på en ferje mellom Bergen og Stavanger da han plutselig følte seg skikkelig dårlig:

–  Jeg fikk et akutt behov for hvile, og klarte ikke lenger å få i meg næring. Det føltes ikke bra. Jeg kom raskt inn på sykehuset i Stavanger. Det viste seg at jeg var totalt forgiftet av medisinen Metotreksat, som jeg har tatt mot psoriasis og leddgikt, forteller Friberg til Telemarksavisa.

Han har i flere uker ligget på sykehus langt hjemmefra, men tirsdag denne uka ble han overført til Sykehuset Telemark i  Skien. Friberg er over den mest kritiske fasen, men må fortsatt ha hjelp når han skal gå.

– Det er først i dag jeg har orket å lese noen mail og fått oversikt over hva som har skjedd. Pila peker riktig vei, og det ser lysere ut for meg nå, sier Friberg til TA.

Hans fravær i Radio Grenland er merkbart, men lokalradioen er på lufta som de pleier også uten radiosjefen til stede:

– Gode kolleger i radioen holder hjula i gang der, forteller han til lokalavisa.

LES HELE HISTORIEN HER ( krever abonnement )

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar