Programkomiteen i Radiodays Europe
Radionyheter

Registeringen åpen til Radiodays Europe 2017

Det er allerede nå mulig å melde seg på til den store internasjonale radiokonferansen Radiodays Europe 2017. De frister med Super Early Bird-pris for de som er tidlig ute. 

Radiodays Europe er blitt verdens største radiokonferanse og den neste går av stabelen i Amsterdam 19-21. mars 2017. Programkomiteen er allerede godt i gang med å planlegge hva innholdet skal bli.

Det er også åpent for registering og Radiodays Europe frister med en såkalt Super Early Bird-pris som er enda rimeligere enn Early Bird-prisen. For å få denne prisen på 525 euro + mva må man melde seg på før 30. november i år.

Det er også flere forskjellige pakkeløsninger, slik at dette ikke er den eneste prisen som er aktuell

LES MER OG REGISTRER DEG HER

Programkomiteen, som du ser på bildet over, hadde sine første møter allerede i forrige måned. Den består av 35 representanter for radiobransjen i hele Europa. Norsk representant er Tone Donald fra NRK.

Etter å ha sett på tilbakemeldingene fra årets konferanse i Paris vil man i årene som kommer blant annet å ha fokus på færre repetisjoner, altså ikke ha de samme foredragsholderne hvert år og hvordan få det til å bli enda mer radio-følelse over hele konferansen.

Det faktiske innholdet vil bli presentert utover høsten og vinteren, men målet er 120 foredragsholdere i totalt 55 sesjoner, i tillegg til rundt 60 utstillere.

Et tips fra lokalradio.no er å bestille hotell tidlig, Amsterdam er en generellt dyr hotellby, men akkurat nå ser det ut som man kan få seg rom til en ålreit pris i mars.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar