Hilde Selvikvåg Foto: Radio 102
Radionyheter

Sa hun virkelig det?

Litt humor på en fredag ettermiddag. Radio 102 avslører lokal artist med overraskende pikante sangtekster. 

Hilde Selvikvåg fra Bryne gjør det godt som artist om dagen, og tar det med godt humør at vi har oppdaget et aldri så lite avvik i hennes nyeste låt. «Janei» spilles jevnlig her på Radio 102, og er inne på vår Topp 40-liste.

I denne låten synger Selvikvåg gjentatte ganger; «Æg vil ha deg med meg!» Men observante radiofolk som vi er, har vi oppdaget at hun ved en anledning faktisk synger; «Æg vil ha meg med deg!», noe som jo utvilsomt gir tekstlinjen en helt annen, og litt mer pikant, betydning.

For å komme til bunns i dette tok vi rett og slett og ringte opp Selvikvåg og gjorde opptak av det hele. Hun fikk raskt en mistanke og var relativt lattermild da hun forklarte bakgrunnen for denne ene avvikende tekstlinja.

– Du er faktisk den første som har lagt merke til det, svarer Selvikvåg, som fikk en mistanke med en gang vi ringte.

Det aktuelle klippet og hele forklaringen fra den blide sangfuglen fra Bryne hører du på innslaget på linken nedenfor:

HØR HVA HUN EGENTLIG SYNGER HER

Lokalradio.no tar gjerne imot tips om morsomme ting som skjer på din radiokanal, send det til redaksjonen på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar