Foto: Radio 102
Radionyheter

Satser på de aller yngste lytterne

Spedbarn er målgruppen for stadig flere lokalradioer. Spøk til side, månedens nyfødte er tydeligvis en populær lytteraktivitet flere steder i landet. 

Det skjer mye spennende på lokalradio og i samarbeid med lokale annonsører er det mange som satser på å nå familier med barn.

Månedens nyfødte eller månedens baby er en “konkurranse” som dukker opp på flere lokalradioer, uavhengig av hverandre.

Bildet er fra Radio 102 som er en av radioene som liker å sette pris på nye verdensborgere i lytteraktiviteten “månedens baby”:

– Hver måned deler vi ut gavekort til en samlet verdi på over 10.000,- i konkurransen Månedens baby på Radio 102. Det blir en uhøytidelig, men behørig markering av regionens nye verdensborger sammen med sine lykkelige og stolte foreldre, opplyser Radio 102.

Alt lytterne trenger å gjøre er å laste opp bildet av hjerteknuseren (alder 0-6 mnd), og fylle ut litt fakta.  Den ferskeste trekningen av månedens baby var i går.

En annen radiokanal som satser på de aller aller minste er Radio Ålesund. De kaller sitt event for Månedens nyfødte:

– Hver måned trekker vi ut en heldig nyfødt som får gavedryss fra våre samarbeidspartnere. Alt lytterne trenger å gjøre er å sende inn fødselsdato, navnet til foreldrene og telefonnummer til Radio Ålesund. Ta gjerne med navnet, vekt og lengde på babyen. Nybakte foreldre blir oppringt første fredag i ny måned, opplyser Radio Ålesund-

Alle kan melde på nyfødt og nybakte foreldre. Premiehaugen som tilfaller de nybakte foreldrene er imponerende stor.

Disse to lokalradioene er på ingen måte alene om å satse på nyfødte. Også 1 FM Molde har en aktivitet som heter Månedens nyfødte, med en like imponerende gavehaug:

–  Nybakte foreldre og nyfødte barn kan hver måned være med i trekningen av gavepakken Månedens Nyfødte på 1FM. Har du ikke funnet navn til barnet enda, skriver du gutt/jente + etternavn, står det på 1FM.no.

Radio Sør har også hatt en lignende konkurranse, men den er avsluttet for denne gangen:

–  Hver måned kårer Radio Sør en ny vinner i den populære konkurransen, Månedens Nyfødte. Den heldige vinneren og familien får mange flotte premier og praktiske gaver fra våre samarbeidspartnere, med en samlet verdi på nærmere 8000 kroner. Denne konkurransen gikk i 2016 og kommer kanskje tilbake?

Lokalradio.no vil gjerne høre om alt som skjer i lokalradio, både på lufta og bak spakene. Send oss en epost til redaksjonen på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar