Foto: Nea Radio
Radionyheter

Sender direkte fra HellRX

Nea Radio dekker stadig større deler av Trøndelag og satser denne helgen på rallycross og HellRx på Lånke. Lokalradioen sender direkte fra banen.

Nea Radio er offisiell samarbeidspartner med VM-arrangøren og sender direkte fra banen hele helga. Det gjør lokalradioen sammen med speakere Thor Mostue og Gunnar Fridlund og kommer til å dekke stort og smått i løpet av helga.

– Vi starter med direktesendt ettermiddagssending fra Torgkvartalet onsdag, hvor Thor Mostue har invitert gjester som skal fortelle om sine roller i arrangementet, går det fram av en pressemelding.

Fredag sendes det direkte fra banen fra klokka 10.00 til 17.00 og da begynner moroa for alvor. Lørdag og søndag vil det også være fullt trøkk, med både kjørere og smått og stort av det som foregår i kullissene.

Trafikkradio

I tillegg til massevis av stemning og spennende innslag, skal Nea Radio formidle informasjonen man trenger for å komme seg mest mulig effektivt til Lånke. Du får trafikkmeldinger og annen informasjon som er aktuell for å holde trafikkflyten i gang under arrangementet.

Nea Radio finner du i Stjørdalsområdet på FM 87,8 og DAB/DAB+

Nea Radio er landets mest populære lokalradio målt i oppslutning i eget område. De sender også på FM i flere andre områder i Trøndelag og på DAB og nettradio.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar