Anne I.Leinum (Bingoansvarlig i RADIO Trøndelag), Bård Bagøien ( butikksjef Coop Extra), Turid Meland, vinneren av lykketallspotten. FOTO: Radio Trøndelag
Radionyheter

Skal dekke bedre, bingospillerne allerede på plass

Radio Trøndelag har allerede gitt bort sin andre lykkepott på 100 000 kroner til en lytter på Hitra. Det  spesielle er at det skjer allerede før FM-dekningen utbedres på øya. 

Turid Meland fra Hitra ble den lykkelige vinneren av RADIO Trøndelags Lykketallspott på 100 000,- kroner tirsdag 19.mai.

Dette er andre gang på kort tid at Lykketallspotten går til en bingospiller fra Hitra og det er jo spesiellt når RADIO Trøndelag nå i sommer utvider FM-nettet sitt med en ny sender nettopp på Fillan på Hitra.

– Vi i Radio Trøndelag synes det er morsomt å utbetale store summer, hver uke har vi den høyeste enkeltpremien blant alle radio-bingoer i landet med 7000,- kroner i siste trerekker. Hittil i år har vi utbetalt over 750 000,- kroner til våre bingospillere sier daglig leder Thomas Küverling.

– Ekstra hyggelig er det når Lykketallspotten blir utbetalt. 100 000,- kroner er mye penger og kommer godt med for de fleste, sier radiosjefen.

Den nye Lykketallspotten er også på 100 000,- kroner.

– I disse koronatider er det mange som kan trenge litt ekstra penger på konto og dette er vår måte å gjøre det mulig sier Küverling.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar