Daglig leder Nils Martin Kristensen i Guovdageainnu Lagasradio
Radionyheter

Skal lage verdens beste lokalradio

Det er ikke ofte vi reklamerer for vår gode konkurrent NRK, men når de lager en halvtimes program om Verdens beste lokalradio gjør vi et unntak. 

Nå er det ikke en kåring det er snakk om, men NRK har intervjuet Nils Martin Kristensen i GLR, som har som uttalt mål å lage den beste lokalradioen i Verden. I intervjuet hevder han selv at han nærmer seg.

GLR er en samisk lokalradio i Kautokeino som har holdt på nesten 30 år, med daglige aktuelle sendinger og radiobingo blant annet.

Kristensen forteller i intervju-serien Tett på, på NRK om at lokalradioen nå står ved et veiskille som han ser positivt på og at folk fra hele Norge spiller radiobingo på GLR.

HER KAN DU SELV HØRE INTERVJUET PÅ NRK RADIO

GLR står for Guovdageainnu Lagasradio og er nå den eneste lokalradioen i Norge med permanente sendinger på samisk. De sender på FM i deler av Finnmark og på nettradio over hele verden.

Intervjuet med den ansvarlige redaktøren i GLR ble publisert 11. september og er på 28 minutter

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar