Linda Hanssen, Lars Simonsen og Roger Hansen, en trio som har hatt mange førjulssendinger. Foto: Radio Nordkapp
Radionyheter

Snart er det jul i Radio Nordkapp

Radio Nordkapp har startet arbeidet med å fylle fredagskveldene før jul med programledere til førjulssendingene. 

Trofaste programledere, personer som har underholdt befolkningen gjennom mange år, har fått forespørsel. Samtidig har det blitt sendt ut forespørsler til noen nye foreninger som kan lage førjulskos fra studioet i Storgata i Honningsvåg.

På bildet ser du Linda Hanssen, Lars Simonsen og Roger Hansen, en trio som har hatt mange førjulssendinger i Radio Nordkapp. (Arkivfoto)

Radio Nordkapp håper på fire kveldssendinger i desember, i perioden 1. desember til og med 22. desember. I tillegg blir det tradisjonell julesending lørdag 23. desember.

–Vi utvider antall fredager dersom mange vil ha radiosending. Kveldssendingene på fredager er god underholdning med intervju og konkurranser, sier kringkastningssjæf Raymond Elde.

Elde ber lag og foreninger som ønsker å lage førjulsunderholdning om å ta kontakt. Det er få begrensninger knyttet opp til kveldssendingene i Radio Nordkapp.

–Tilbakemeldinger vi har fått fra personer som har hatt kveldssending for aller første gang, er at dette var artig. Det sier Raymond Elde i Radio Nordkapp.

Radio Nordkapp startet sine sendinger i det små i 1983 og med regulære sendinger fra 1985.  Radio Nordkapp dekker Nordkapp kommune, men samarbeider også med Radio Porsanger, som dekker Porsanger kommune, samt Radio Mehamn som dekker Gamvik kommune og Lebesby kommune.

Lokalradioen har 12 FM-sendere og vil fortsette å sende på FM minst fram til 2022. Redaktør Raymond Elde er landets nordligste kringkastingssjef.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar