Fra landsmøtet i Kristiansand i 2018
Radionyheter

Snart siste frist for påmelding til landskonferansen

Vil du være med på årets store happening for lokalradiobransjen så må du forte deg. Fristen for å melde seg på til landskonferansen er om bare 10 dager!

Du blir på ingen måte alene på landskonferansen og vi blir garantert flere enn i fjor! Allerede nå er det registrert 131 påmeldte deltakere. På fjorårets landsmøte var det totalt 128 deltakere.

Stedet er Scandic Oslo Airport på Gardermoen. Tidspunktet er fredag 5. april til søndag 7. april. Viktig: Billettsalget stenger 28. februar!

PÅMELDING OG MER INFO PÅ RADIOKONFERANSE.NO

Første del av fredagen er avsatt til bransjestatus og mediepolitikk før dagen avsluttes med inspirasjonsforedrag fra to av landets mest populære foredragsholdere.

Den offisielle åpningen skjer kl 13. 15 men møt opp i god tid for registering, mingling og utstillerbesøk.

Et av høydepunktene blir en mediepolitisk debatt om lokalradiobransjens fremtidige rammevilkår, med svært aktulle paneldeltakere. Foreløpig bekreftet er Tage Pettersen fra Høyre, Morten Wold fra Fremskrittspartiet, Freddy André Øvstegård fra SV, Åslaug Sem-Jacobsen fra Senterpartiet og Trond Giske fra Arbeiderpartiet. Debattleder er Åsmund Prytz.

En annen sesjon som garantert vil interesse handler om stemmestyring. Hvor viktig blir stemmestyring og hvordan vil vil slike assistenter revolusjonere folks hverdag. Hvor er teknologien nå og hvor skal vi? Teknolog, Hans-Petter Nygård-Hansen gir deg svarene.

På lørdag er det sesjoner innenfor en rekke relevante fagområder. Blant annet radioteknikk, radiobingo, støtteordninger, radioreklame, lov- og forskrift med mer.

Lokalradio.no kommer tilbake med mer om de forskjellige sesjonene, men vi nevner i denne omgang at du får høre mer om en ny støtteordning som kan være svært aktuell for lokalradio. Du kan også få vite hvordan det står til med det norske reklamemarkedet og enda mer om smarthøytalere.

PÅMELDING OG MER INFO PÅ RADIOKONFERANSE.NO

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar