Illustrasjon: Pixabay
Radionyheter

Søker programleder til radiobingo

Radiobingo SA har en ledig stilling som programleder til digital radiobingo. Dette skjer i Oslo. 

Radiobingo SA avvikler direktesendte radiobingo-sendinger på vegne av forskjellige radiostasjoner flere kvelder i uken under merkenavnet Diggo.

Alle radiostasjonene som er medlem i Radiobingo SA har tillatelse fra Lotteritilsynet til å spille radiobingo, og det er 18-års aldersgrense for å delta. Se mer på diggo.no.

Diggo-sendingene foregår live fra studio i Oslo sentrum. Programleder gjennomfører både sendingen på lufta, og den tekniske avviklingen av selve bingospillet.

– Vi tilbyr sendetid, gode tekniske løsninger og grundig opplæring i et konsept med stort fremtidig potensiale, står det i stillingsannonsen, som fortsetter:

– Vi er på jakt etter deg som kan jobbe på kveldstid og kan stille opp på kort varsel. Erfaring fra radio er en fordel, men ikke et absolutt krav. Erfaring fra en eller annen form for formidling er imidlertid nødvendig. Du har teknisk innsikt, er selvstendig, pålitelig, og klarer å holde hodet kaldt i en live-situasjon med mange baller i luften.

Under en vanlig Diggo-sending er det programlederens oppgave å forklare spillet til lytterne, lese opp tall, annonsere vinnere, og gi lytterne trygghet rundt pengespillet.

Radiosendingene avvikles i programmet Dalet og bingoen kjøres på en egen webløsning levert fra Multilot.

God timelønn og kveldsvakter etter avtale. Kvinner oppfordres til å søke.

Ta kontakt med linda.holzerland@radiometro.no eller tlf. 40 74 35 74 hvis du har spørsmål.

Søknad med CV og lyd-/stemmeprøve sendes snarest til linda.holzerland@radiometro.no

Kilde: diggo.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.