Bjørn-Martin Brandett i SolørRadioen (til venstre) og Tore Huuse Øwre i Flisa AIL
Radionyheter

SolørRadioen blir sponsor for idrettslaget

SolørRadioen satser hardt på den lokale idretten og går inn som ny hovedsponsor for Flisa AIL. Dermed døpes stadion om til «SolørRadioen Arena». 

Det er mange lokalradioer som satser på sport og har et samarbeid med det lokale idrettslag, men få går så langt som SolørRadioen. Lokalradioen i Hedmark går rett og slett inn som hovedsponsor for Flisa AIL:

– Vi har bidratt til Flisa AIL gjennom mange år, og synes det er morsomt at vi nå kan trappe opp. Vi skal bidra til at idrettslaget øker sine inntekter, sier redaktør Bjørn-Martin Brandett i SolørRadioen.

–  Både gjennom rene kroner, markedsføring og tilrettelegging for at de kan gjøre gode penger på dugnad. Dette for eksempel gjennom radiofester, sier Brandett til isolor.no.

Avtalen med Flisa AIL har en verdi på rundt 100 000 kroner årlig, og er inngått over en periode på fem år:

– Jeg synes det er utrolig spennende, og vi gleder oss veldig til å samarbeide med Bjørn-Martin og SolørRadioen. Avtalen er både viktig og stor for oss. Dette gir oss muligheten til å profilere arrangementene som skjer hos oss enda mer, gjennom hele året, sier Tore Huuse Øwre, leder i Flisa AIL til nettstedet, som også drives av SolørRadioen.

Flisa AIL har ikke hatt noen anleggssponsor siden Glåmdal Bilsenter gikk konkurs for 2,5 år siden. Nå skal altså hele anlegget rundt Bjørkheim døpes om til «SolørRadioen Arena».

I tillegg til avtalen med Flisa AIL, samarbeider SolørRadioen tett også med andre idrettslag i Solør.

– Når det er sagt bidrar vi til idrett i hele Solør. For eksempel sponser vi håndballen i Grue, fotballen på Braskereidfoss, fotballen på Kjellmyra og en del rallycross-utøvere. Men dette er helt klart den største avtalen, og det er jo hit flest i Solør sokner også, sier Brandett til isolor.no

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar