Erik Holtet, (t.v.), Oliver Bråten, Bjørn-Martin Brandett og Henrik Berg Enger Foto: Liv Rønnaug B. Lilleåsen
Radionyheter

Solørradioen med på drive-in-dag og konsert

I disse korona-tider er det mange lokalradioer som arrangerer eller er med på diverse drive-in arrangementer. Men, på Flisa går de enda et skritt videre og arrangerer en hel drive-in-dag, der store deler blir overført direkte på lokalradioen. 

Erik Holtet, Oliver Bråten, Bjørn-Martin Brandett og Henrik Berg Enger vil samle folk i en spesiell tid. Derfor drar de i gang en drive in-dag på parkeringsplassen utenfor Åsneshallen på Flisa lørdag 6. juni.

Hit kommer den ferske Idol-vinneren, Mari Bølla som har røtter fra Solør, det blir visning av animasjonsfilmen «Bølle i trøbbel» og på kvelden spiller Spelloppmaker.

– Dette blir veldig moro! Det blir en spesiell dag på flere måter; Dette er Mari sin første opptreden etter Idol-finalen og jeg tror ikke noe lignende har blitt arrangert på Flisa før, forteller Henrik Berg Enger til isolor.no.

Vennegjengen fra Solør har gått inn for egen maskin og egen risiko – med et stort hjerte for Solør.

– Vi vil at det skal skje noe i bygda og gi et tilbud til alle. Den siste tida har vi sittet mye hjemme og alene, så vi håper dette kan bli et fint lysglimt i hverdagen.

De har også fått god drahjelp fra lokalt næringsliv. Her stiller Landsbyen Flisa, Sparebank1 Østlandet, Kompass Bygg, Riseng Tele og Data og Solørradioen opp med midler.

Det er Enger evig taknemlig for.

– Det er vi veldig glade for. Uten dem hadde dette ikke blitt noe av, rett og slett.

Arrangementet er avklart med smitteoverlegen i Solør, Jorun Slettli, som roser og støtter arrangementet.

På grunn av restriksjonene i forbindelse med korona-krisa er det ikke tillatt å gå ut av bilene.

De som gjør det, blir bortvist fra området, understreker Enger.

Det er plass til 200 biler på området, og billettsalget starter mandag 25. mai klokka 12:00.

Konserten og kinoen sendes via Solørradioen, kun via FM – ikke DAB på grunn av noe forsinkelse.

– Jeg har ståltrua på at dette blir noe ordentlig kult. Det skal bli moro med litt liv og å se alle bilene som tuter og blunker med lysene, sier Enger til isolør.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar