Annette Fagerberg. Foto: Radio Rjukan
Radionyheter

Spiller radiobingo på egen cafè

Radiobingo kan være veldig sosialt.  Sandviken Camping vil kjøre bingo-onsdager framover i caféen, og har fått status som utsalgssted for bingbonger.  – Det er for å skape et nytt sosialt tilbud i bygda, sier Annette Fagerberg (bilde)

Det er Radio Rjukan, lokalradioen i Tinn i Telemark, som får gleden av å underholde campinggjester og lokalbefolkning med dette nye cafè-tilbudet, som startet i forrige uke.

– Radio Rjukan er gode på sin radiobingo. Vi setter opp en radio i lokalet her, forteller Annette Fagerberg til radioens hjemmesider.

– Vi vil gjerne lage en møteplass her, og siden flere har savnet en mulighet til å spiller bingo i fellesskap, gjerne med servering samtidig, så tenkte jeg at det må vi få til.

Vi serverer både brus, øl og pizza her, forteller Annette Fagerberg, som driver campingplassen og cafèen i Austbygde i Tinn.

– Foreløpig er det tenkt engang i måneden eller hver 14. dag. Oppmøtet og interessen avgjør, sier hun.

Du trenger ikke å komme spesielt forberedt. – Vi har bonger og skrivesaker her. Røvern eller jackpoten til Radio Rjukans radiobingo er nå forøvrig i 70 000 kroner.

Programlederne for Radio Rjukans radiobingo, Odd Terje Mathisen og Jan Roger Næset, håper tiltaket slår an. De kan på sin side love fine premier. Lykkeliten på 5000 kroner trekkes blant annet hver gang.

Radio Rjukan sender på Fm og vil fortsette med det i mange år fremover. Lokalradioen er nå det eneste tilbudet for de som bare har FM-radioer i dette området. Lokalradio i Telemark er mer enn doblet etter FM-slukkingen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar