GLR, studio. foto: GLR
Radionyheter

Starter sportsmagasin på samisk

GLR, den samiske lokalradioen i Kautokeino, har startet eget sportsmagasin. Det ble markert med en kjempepremie, blant annet billetter til cupfinalen. 

GLR er ikke redd for å gå nye veier og startet i forrige uke sitt eget sportsmagasin. Det går på mandager klokka 17 og har allerede fått oppmerksomhet i lokalpressen.

I det første programmet slo nemlig programleder Isak Nils Hætta til med en premie som i kvalitet kan konkurrere med riksradio. SMS-konkurransen var spesiellt rettet mot fotball-interesserte:

– Dagens vinner får ikke bare billetter til cupfinalen mellom Rosenborg og Kongsvinger, men vi legger også med en hotellweekend for to på Thon hotell og 1000 kroner i lommepenger i tillegg, var meldingen fra Hætta.

Nå er jo cupfinalen over, den ble spilt søndag og over er selvsagt denne konkurransen også, men i fremtiden trenger du faktisk ikke reise til Kautokeino for å delta i lignende konkurranser:

– Alle kan delta, også om man ikke bor i Kautokeino, ved å lete fram konkurransen på vår nettside eller Facebook-side og følge anvisningene derfra. Og selvfølgelig kan sportsmagasinet høres via vår nettside, sier Hætta til Altaposten.

GLR er en lokalradio i Finnmark som sender på samisk, og har tidligere blant annet produsert samiske nyheter for P4.

 

 

Tags

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar