Stian Viken og Hanne Fleischer i 1 FM. Foto: 1 FM Molde
Radionyheter

Stor glede for rekordmange nominasjoner

1FM Molde ligger an til å gjøre storeslem under Prix Radio i år. Uansett utfall har 1FM satt lokalradio-rekord i antall nominasjoner. 

Listen over de nominerte til årets radiopriser ble offentliggjort for en drøy uke siden og observante lesere la sikkert merke til at det var en lokalradio som utmerket seg.

1FM Molde sto oppført med intet mindre enn fem nominasjoner, noe som er rekord i lokalradio-sammenheng. Gleden var stor i Molde da nyheten ble kjent, forteller Stian Viken i 1FM:

– At vi får uttelling på så mange bidrag er helt fantastisk! Det er veldig hyggelig å bli nominert i Prix Radio. Spesielt hyggelig er det å bli nominert i så mange kategorier! Det kom litt overraskende på selv om vi hadde ni bidrag videre fra lokalradiojuryen, sier Viken. Han er litt mer kryptisk når vi spør hvordan de har klart å nå så langt:

– Hvordan vi har klart det? Det er vel hardt arbeid over lang tid, som er klisje svaret her, avslører Viken.

1FM er nominert til Prix Radio i følgende kategorier:

Årets lokalradio 

Årets morgenflate – Frokostshowet med Stian og Hanne

Årets lokale sendeflate – Festivalradioen 2018

Årets direktesending – Håland knuser Brann

Årets nyhetsbulletin – Lokale nyheter

I alle kategorier ( unntatt årets lokalradio ) er 1FM i samme klasse som flere NRK-programmer og programledere og kommersielle rikskanaler.

I fjor ble 1FM Molde også nominert til årets lokalradio.

Prix Radio blir delt ut under Radiodager i Oslo 20. september. Det er i alt 15 nominerte fra lokalradio-kategorien, som også inkluderer noen eksterne aktører.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar