Podkast logo
Radionyheter

Stor interesse for podkast om FM-slukking

Kringkastingslaget er godt fornøyd med oppslutningen på sin podkast om FM-slukking. Nå er Lokalradioforbundet og Svein Larsen i fokus. 

Kringkastingslaget er en gruppe privatpersoner som har gått grundig til verks for å finne ut hele sanneheten om digitaliseringen av radio i Norge.

Podkastserien “Hvem slukket lyset på FM” har så langt kommet i 8 episoder, og er allerede oppe i mer enn 3000 avspillinger og 43.500 minutter.

– Vi er fornøyd og ikke minst overrasket, fordi temaet ser ut
til å fenge flere enn den innerste krets av radiobransjen, sier Leif Morten Synnevåg, som er av de kreative sjeler som står bak podkasten

– Tilbakemeldingene har stort sett vært positive, forteller Synnevåg.

I de to neste episodene, 9 og 10, har tidligere leder i Norsk lokalradioforbund, Svein Larsen en sentral rolle. Han har mye interessant å fortelle, sier Synnevåg:

– Svein Larsen peker på 3 hovedpersoner som ved siden av Digital Radio Norge som nøkkelmakerne bak prosessen. Han forteller også om en prosess preget av mye personlige prestisje og mangelfull og unyansert presentasjon av fakta. Særlig er én hovedmann pekt ut i Kulturdepartementet, avslører Kringkastingslaget.

I podkasten kommer Svein Larsen også inn på at han vil full liberalisering av FM – fort!

Larsen gikk som kjent av som leder i Norsk lokalradioforbund sist helg, etter fire år som leder. Han er også sjefen for Metro-gruppen, som har opplevd å få flere radiokanaler tvangsslukket på FM av myndighetene.

HØR PODKASTSERIEN HER

Podkasten er et rent privat iniativ og Norsk lokalradioforbund har ikke deltatt i produksjonen.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar