Studentradioen i Bergen på Festspillene
Radionyheter

Studentradio blir med på festspillene

For aller første gang er Studentradioen i Bergen en del av programmet til Festspillene i Bergen med Morgenstemning. Alle hverdager fra torsdag 26. mai til og med tirsdag 7. juni, kl. 08:00- 10:00, er det direktesending fra hele Bergens storstue: Festplassen.

Morgenstemming vil ta tempen på den vibrerende festivalstemningen under Festspillene. Av gjester vil du møte alt fra strykekvartetter til Festspilldirektør Anders Beyer, opplyser Studentradioen i en pressemelding. Gjestene vil hentes både fra Festspillprogrammet og andre aktuelle hendelser i Bergens kulturliv.

I tillegg vil det hver dag klokken 08:30 være mulighet for både tilskuere og lyttere å delta i forskjellige konkurranser. – Vi har mange billetter til forskjellige festspillarrangementer vi har lyst å dele ut hver eneste dag!, skriver Srib.

Morgenstemning-teamet er satt sammen av erfarne medarbeidere fra Studentradioen i Bergen, på tvers av redaksjoner og programmer. Dette betyr at redaksjoner som nyhet, aktualitet, musikk, samfunn, kultur og humor vil bli representert. Du kan enten få med deg Morgenstemning ved å møte opp på Festplassen, eller ved å tune inn på FM 96,4/106,1/107. Det er også mulig å klikke seg inn på lytt.srib.no.

SRiB regnes som en institusjon innen lokalradio, og hadde sin første sending i 1982. Studentradioen sender 119 timer reklamefri radio hver uke, og er hovedkonsesjonær på fire frekvenser. SriB har siden våren 2010 sendt radio fra 07-14, og repriser samt podcaster på kveldene. Studentradioen i Bergen drives av 180 frivillige medarbeidere som er fordelt på syv redaksjoner.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar