Studentradioen i Bergen søker nye medarbeidere. Foto: SRIB
Radionyheter

Studentradio søker nye medarbeidere

Studentradioen i Bergen åpner opp for nye programmer høsten 2017, og de søker etter alle som drømmer om å komme på radio!

Det ligger i en studentradios natur at det blir utskiftninger, og slik er det også i Bergen. Noen slutter og andre begynner og nå er det åpent for nye medarbeidere, går det fram av en annonse fra SRIB, Studentradioen I Bergen, som fortsatt kommer til å sende på FM i årene som kommer.

SLIK LYDER ANNONSEN (UTDRAG)

Begrensningene er få og mulighetene er mange – tema eller sjanger er helt opp til deg selv. Alt du trenger å gjøre er å lage en pilot og en programbeskrivelse, og sende det inn til oss innen 20. august Studentradioen stiller med lån av studio og veiledning gjennom hele prosessen.

Kan jeg søke?

Du behøver ikke å være student for å sende inn en pilot til Studentradioen – alle som har lyst til å lage et ukentlig program kan søke. Erfaring med radioarbeid er ikke nødvendig, men det er en fordel.

 

Hva er en pilot?

En pilot er en prøvesending som viser hvordan programmet du vil lage høres ut. Det er denne sendingen som danner grunnlaget for utvelgelsen, og det er derfor viktig at piloten er godt gjennomført. Vi er hovedsakelig på jakt etter programmer som varer i én time.

Programbeskrivelse

Vi ønsker at du sender inn en skriftlig beskrivelse av programmet ditt, som bør inneholde følgende punkter:

– Hva skal programmet hete?
– Hva skal programmet handle om?
– Hvem er målgruppen, og hvordan skal dere nå ut til denne?
– Hvordan vil en typisk sending se ut?
– Hvem er medarbeiderne i programmet, og hva slags erfaring har de?
– Er dere forberedt på å jobbe ti timer i uken med programmet? Medarbeideravtalen som alle i Studentradioen må skrive under på, forplikter deg til dette.

Søknadsfrist

Jo tidligere du sender inn pilot og programbeskrivelse, jo bedre. Fristen er satt til 20. august.

Alle bidrag vil bli vurdert, men det legges vekt på kreativitet og hvorvidt programmet skiller seg ut fra Studentradioens øvrige programmer.

Høres dette fristende ut? Besøk oss i etasje 3+ på Studentsenteret for å ta en nærmere prat om din idé. Du kan også sende en e-post til ansvarlig redaktør Mikkel Kvenås på ansvarlig.redaktor@srib.no, eller ringe 55 54 51 47, dersom du har spørsmål.

Send inn din pilot til ansvarlig.redaktor@srib.no, eller last opp på Soundcloud.

LES MER PÅ http://srib.no/soknad/

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar