Studentradio i Bergen 2017 Foto: SRIB
Radionyheter

Studentradioen i Bergen arrangerer sommerkurs

Studentene i Bergen bruker sommeren til noe fornuftig. Denne uka har de invitert til sommerkurs for nye håpefulle radiomedarbeidere. 

– Formålet for kurset er at ungdommene i løpet av uken skal lage innhold for å kunne produsere en livesending i slutten av uken. Altså å gjøre intervjue, lage innslag, lære seg radioteknikk osv. Vi kommer til å finne gode intervjuobjekter
for dem, sier daglig leder Kasper Valestrand til lokalradio.no

– Vi har fått støtte på kroner 10 000 fra Sparebanken Vest for å gjennomføre det, forteller Valestrand.

Slik lyder invitasjonen til kurset: 

– Er du blant dem som lurer på hva tenåringen din skal gjøre mens du må jobbe i sommer? Og er denne tenåringen også mellom 13 og 16 år? Da bør du lese videre.

I uke 31 holder nemlig vi i Studentradioen i Bergen vårt populære sommerkurs for trettende gang! Dette er en kjempemulighet for ungdom som har lyst til å lære mer om media, og ikke minst hvordan man lager radio.

På kurset lærer deltakerne både å lage radiosendinger og gjøre intervjuer, i tillegg til å redigere og produsere sine helt egne radioinnslag. Man lærer også å lage egne ”jingler”, holde møter for å bestemme hvilken musikk som skal sendes og mye mer!

Kurset avsluttes med at deltakerne får holde en hel times direktesendt radiosending i slutten av uken. Det blir selvfølgelig også servert pizza etter sending på fredag, og lunsj gjennom hele uken. Vi kan love at dette bli både lærerikt og ikke minst gøy!

Kurset varer i én uke, fra mandag til fredag kl. 10-15, og koster 500 kr.

Det er ansvarlig redaktør og flere av våre mest erfarne medarbeidere som skal holde kurset. De gleder seg masse!

For påmelding og mer informasjon, send e-post til daglig.leder@srib.no

Vi håper å høre fra deg!

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar