Hilde Apneseth Foto: The Beat / Radio Metro
Radionyheter

The Beat på FM i Trondheim

Det hører til sjeldenhetene at det lanseres nye radiokanaler på FM i disse dager. Fredag forrige uke kunne innbyggerne i Trondheim likevel for første gang høre The Beat på FM.

Kanalen har tatt over FM-frekvensen 106,2 som tidligere ble benyttet av Studentradioen. FM106,2 eies nå av Jan Arve Gjøvik som har inngått samarbeid med Radio Metro om å drifte sendingene. Frekvensen er svært god og gir innendørsdekning på FM i Trondheim og store deler av nabokommunene.

– Vi valgte å sende vår søsterkanal The Beat i Trondheim, sier Radio Metros daglige leder Hilde Apneseth.

– Både fordi vi da unngår direkte konkurranse med våre gode samarbeidspartnere Nea Radio og Radio Trøndelag, men også fordi vi har tro på at mange i Norges mest levende studentby vil sette pris på musikkformatet til The Beat som primært retter seg mot unge voksne, sier Metro-sjefen.

– The Beat er allerede meget populær i Oslo-området, og vi gleder oss derfor til at folk i Trondheim oppdager den nye radiokanalen de nå kan høre på FM, sier Apneseth.

The Beat sender fra før på FM og DAB på Østlandet og Sørlandet. Stasjonen er en del av Metro-gruppen og er en av Norges største lokalradiostasjoner med rundt 100.000 ukentlige lyttere.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar