Yvonne Ringnes Nilsen FOTO: Radio Øst
Radionyheter

Turist i eget fylke med Radio Øst

I juli har Radio Øst premiere på en ny serie med tittelen «Turist i eget fylke». Her skal programleder Yvonne Ringnes Nilsen ta lytterne med på en oppdagelsesferd for å finne ut av hva gamle Østfold og nye Viken fylke har å tilby av opplevelser og aktiviteter i sommer.

– Dette er en serie på ti programmer og vi skal besøke ulike attraksjoner som «Klatring på grensen», «Tretopphytter på Grensen», festningen i Halden, Gamlebyen i Fredrikstad, besøke noen av våre flotteste hoteller, restauranter med mer. Vi skal også høre om mulighetene for å overnatte i kystledhytter og i fyrtårn, forteller Ringnes Nilsen

Målet er å gi tips og innspill til lytterne om hva de kan finne på i Norge og i lokalmiljøet i sommer.

Produksjonen har fått støtte fra Medietilsynet og Yvonne skal også publisere innhold fra besøkene på sitt kultur- og opplevelsesnettsted Ille Bra Blogg – www.illebrablogg.no

Programmet har premiere fredag 3/7 kl 15.05  og sendes i reprise lørdager kl 16.05.

Radio Øst med strudio i Råde i Østfold ble etablert i 1984 og sender i dag døgnkontinuerlige sendinger på FM, DAB og nettradio. Stasjonen har forsåvidt en kristen bakgrunn , men lokalradioen har en allmenn profil med varierte programmer i løpet av dagen, og holder lytterne oppdatert på hva som skjer i dekningsområdet.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar