Radio E6, julesangstafett Foto: Mediehuset Opp
Radionyheter

Ufrivillig FM-kutt for Radio E6

Radio E6 i Sør-Trøndelag er kun å høre på nettradio i Rennebu etter at FM-nettet har falt ut. På grunn av romjula er det vanskelig å fikse problemet. 

Det er trolig FM-senderen på Gråhøa på Innset som har falt ut, trolig onsdag. Dette er hovedsenderen i Rennebu som også mater signaler videre til masten på Furuåsen, melder opp.no, som også driver lokalradioen

– Vi er usikre på hva som har skjedd, det kan skyldes strømbrudd eller teknisk svikt på selve senderen, sier radioansvarlig Per Ole Aalberg i Mediehuset OPP.

På grunn av ferieavvikling lar det seg ikke gjøre å få FM-senderen i drift igjen nå i romjula, opplyser han.

–  Det beklager vi, og det er ekstra kjedelig at dette skjer nå, siden det er bingosending i kveld som vi vet mange også i Rennebu pleier å følge, sier Aalberg. MRK: Meldingen ble lagt ut på opp.no torsdag kveld. 

Han oppfordrer lytterne i Rennebu til å finne Radio E6 på internett.

Det er mulig ved å følge denne linken til Radio E6 på opp.no.

–  Vi har lyttere som hører på Radio E6 langt utenfor regionen og landets grenser på internett, og som spiller bingo på den måten. Det fungerer utmerket, sier han og lover at feilen vil bli utbedret så raskt som mulig.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

1 kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar