Metro 10 års jubileum - Radiosjef Svein Larsen og Salgsdirektør Hilde Apneseth
Radionyheter

Ulempe å styre fra Danmark

Radio Metros ledelse mener i et intervju med medier24.no at det er en tydelig svakhet for Radio Norge og Bauer at ledelsen sitter i Danmark.

Som de fleste sikkert kjenner til gikk sjefen for Bauer Media, Lasse Kokvik, på dagen i forrige uke og det er Jim Receveur som nå skal styre Bauer både i Danmark og i Norge, i all hovedsak fra København. Det mener Hilde Apneseth i Radio Metro er en ulempe for Bauer:

– Det vil være en tydelig svakhet for Radio Norge og Bauer at ledelsen sitter i Danmark. De får ingen daglig kontakt og noen som hele tiden holder fingeren på det som skjer. Selv om Jim Receveur virker som en meget kompetent mann med mye radioerfaring, ser vi bare for oss selv hvor viktig det er å være til stede for å ta små og store beslutninger, sier Apneseth til Medier24.no

– Bauer har slitt i motvind og har tydeligvis utfordringer i Norge. På en annen side er det et velrenommert og seriøst selskap som gjør det godt i sine markeder andre steder, så grepet om å bytte sjefen var nok et uttrykk for det, sier radiosjef Svein Larsen til samme nettsted.

Metro-gruppen har hatt fremgang siden de nasjonale radiokanalene slo av sine FM-sendere, men ledelsen i Norges største lokalradio tror ikke de umiddelbart vil tjene på Kokviks avgang:

– Jeg tror ikke det eksploderer nå fordi om Kokvik er borte. De har fortsatt en organisasjon som jobber på, sier Apneseth.

LES HELE SAKEN I MEDIER24.NO

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar