Fra en Elvefest Foto: Radio Grenland
Radionyheter

Radio Grenland satser på sommeren

Radio Grenland tar ikke sommerferie og satser på sommerradio der gjestene skal utfordres i blant annet stigegolf. Og ikke minst blir det elvefest for 10ende gang. i august!

Sommer er god tid for radio og det benytter den populære lokalradioen Radio Grenland seg av. I årets sommerradio på Radio Grenland får de besøk av en sommergjest hver eneste dag fra Grenland og Telemark.

Det kan være artister, politikere eller andre kjente fjes som forutenom en lett sommerprat og intervju vil bli utfordret i sommerens store nyhet “stigegolf” direkte i studio på Bratsberg Brygge.

– Om det er Skiens nygravide ordfører, Hedda Foss Five, opera- og MGP-Didrik Solli Tangen, eller noen helt andre som stikker av med den gjeve tittelen som Grenland og Telemarks råeste stigegolfer får vi svaret på innen august. Noen av gjestene har også lovet live musikk, direkte på fra studio på brygga i sommersola, forteller Simon Laland i Radio Grenland.

Som nevnt tidligere har Radio Grenland kommet til enighet med det lokale eliteserielaget Odd og kan igjen sende direkte fra fotballkampene:

– Ellers fortsetter selvsagt å følge fotballen, med direkte dekning av Odds kamper i Eliteserien samt cupeventyret der fjerde runde venter allerede onsdag i Kristiansund, sier Laland.

– I tillegg blir det massevis av sommermusikk, oppdateringer på badetemperaturene i nære og fjerne farvann, det siste om festivalsommeren i fylket og lydoppgaver med konsertbilletter premier fra blant annet Wrightegaarden, Stavernfestivalen og Nevlunghavn live for å nevne noe, forteller programlederen til lokalradio.no

– Og så arrangerer vi Elvefest med Ta Sjansen i Elva for 10. Gang den 10. August. Dette er Telemark største gratis familiefestival, legger radiosjef Geir Friberg kjapt til.

(Bildet i saken er hentet fra en tidligere elvefest)

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar