Foto: kil.no
Radionyheter

Utvider samarbeidet med den lokale fotballklubben

Radio Kongsvinger og KIL Toppfotball har i en årrekke hat et godt samarbeid. Nå har partene signert en ny og utvidet samarbeidsavtale, melder klubben på sine hjemmesider.

– KIL er viktig for Kongsvingers identitet. KIL er viktig for næringslivet. Og akkurat det ønsker vi å støtte opp under, forteller salgsleder i Radio Kongsvinger, Øistein Wien til kil.no.

Radio Kongsvinger er en del av Lokalradioene i Innlandet, der Wien er salgsleder.

– Radio Kongsvinger har vært tilstede i mange år, og vi ønsker å kunne bidra der vi kan. Vi ser helt klart en stor verdi i å ha en samarbeidsavtale med KIL, og da muligheten for en spennende utvidelse dukket opp var vi veldig interessert i å være med på noe, fortsatte Wien.

Samarbeidsavtalen knytter partene enda tettere hverandre, og innebærer blant annet at Radio Kongsvinger profileres gjennom et godt synlig skilt på Gjemselund. Radioen vil også i år direkteoverføre KILs seriekamper, og gir blant annet KIL sendetid for annonsering knyttet til årets hjemmekamper og annen relevant KIL-info.

Markedsansvarlig i KIL, Rune Lundgren, er glad for å ha fått på plass en utvidet samarbeidsavtale med Radio Kongsvinger.

– Radio Kongsvinger er et kjent navn for lokalbefolkningen, og de når ut til veldig mange i regionen. Det å styrke samarbeidet med en slik aktør er vi glad for. De ser verdien i oss, og vi ser verdien i et samarbeid med dem. Det ga oss et utgangspunkt som sørget for enkle forhandlinger jeg mener begge parter kan si seg godt fornøyd med, avsluttet Lundgren.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar