Radiolederdebatt på Radiodager 2019: F.v: Sigrid Sollund, debattleder. Kenneth Andresen, P4. Aslak Skretting, Norsk Lokalradioforbund. Cathinka Rondan, NRK, Jim Receveur, Bauer FOTO: Tor Erik Schrøder
Radionyheter

Vær rask og kjøp billett til Radiodager 2021

Det er kun få timer igjen av early bird-tilbudet på årets Radiodager. Bestill nå og få 500 kroner i avslag på radiokonferansen og Prix Radio. 

Det er flere ulike billettyper til salgs. Du kan eksempelvis velge full konferansepakke som inkluderer både fagdelen og Prix Radio, eller du kan kjøpe enkeltbilletter til ulike arrangementer.

– Felles for alle billettene er at det lønner seg å kjøpe den før 30. september. Da får du «early bird»-pris og sparer 500 kroner per billett, sier daglig leder Morten Scott Janssen.

– Vi gleder oss over å kunne arrangere Radiodager fysisk i år. Men etter å ha sett hvor populært det digitale arrangementet var i fjor har vi bestemt at det også skal være mulig å delta digitalt i år. Da kan alle som ikke kan eller ønsker å reise til Oslo likevel delta på både konferansedelen og Prix Radio, sier Janssen.

Kjøp billett til årets Radiodager og Prix Radio her 

Programmet til årets Radiodager byr på inspirerende foredrag for hele lydbransjen.

– Vi starter konferansen med å bli oppdatert på lyttertall, før lederne møtes i den store lederdebatten. I år er Norsk pokastforening representert i lederdebatten for første gang. Vi ser fram til å høre hvor lederne mener radio- og podkastbransjen er på vei og hva de skal gjøre for å holde på eller tiltrekke seg talentene nå som flere konkurrerer om dyktige medarbeidere sier Heidi Røneid, leder i programkomiteen.

I år kommer flere store podkastnavn til konferansen, som Oppdatert, som vant årets podkast under Prix Radio 2020, Song Exploder, verdens største musikkpodkast, og Forgotten: The women of Juárez.

– Dette er alle podkaster som har lykkes å nå ut til et stort publikum. De vil dele gode tips til hvordan lykkes, som vi kan ta med tilbake til redaksjonene uavhengig om vi jobber med radio eller podkast, sier Røneid.

På programmet står også foredrag om historiefortelling, lyddesign, godt språk, mangfold, pitching og mye mer.

Se hele programmet her. 

Kilde: Radiodager

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.