Studio FOTO: Radio Valdres
Radionyheter

Valdres Radio innfører korona-tiltak

Også små lokalradioer må tilpasse seg at verden er i unntaks-tilstand. Valdres Radio kutter ut nattradio og utsetter påske-auksjon, men det er ingen dramatikk i kuttene. 

Nå er det klart at hyttepåsken 2020 mer eller mindre er avlyst og det får også konsekvenser for noen av lokalradioenes aktiviteter:

– Grunnet situasjonen med coronaviruset og fare for smittespredning, har Valdres Radio kommet frem til at årets påskeauksjon utsettes på ubestemt tid. Auksjonen vil avholdes på et senere tidspunkt og dette kommer vi tilbake til så raskt situasjonen tilsier det, opplyser lokalradioen.

– Vi håper på forståelse og ønsker med dette å bidra til den pågående nasjonale dugnaden mot smittespredning, skriver radiokanalen i en melding undertegnet medarbeiderne.

Valdres Radio har også bestemt att alle nattradioer går ut på grunn av fare for smittespreding, men alle andre sendinger går som normalt:

–  Det er ingen dramatikk i at vi kutter nattradioene, det er fordi  telefonvaktene blir sittende for nær hverandre etter dagens regler, forteller redaktør og daglig leder Astrid Breiseth, som også har gode nyheter:

– Vi hadde ønskekonsert igår kveld fra kl 19.30 til over kl 24.00, så det er tydelig folk liker Valdres Radio og det setter vi stor pris på. Alle program går som vanlig unntatt nattradioene, sier Breiseth til lokalradio.no.

Valdres Radio er en av lokalradioene som nå sender nyheter fra NRK P1 i forbindelse med Korona-krisen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar